Forebyggelse af tyveri på Havneholmen

Publiceret 20.09.2023

På Havneholmen har vi tidligere i en periode oplevet målrettede tyverier i vores parkeringskælder og kælderrum/pulterrum. Tyverierne var dengang primært målrettet kælderrum/pulterrum, hvor der var opbevaret dyre cykler.

EF-Havneholmen har derfor efterfølgende etableret et separat sikret rum i kælderen til opbevaring af dyre cykler, hvilket viste sig at have en rigtig god præventiv effekt, således at der efterfølgende har været meget få anmeldelser om indbrud i kælderrum.

Som det er de fleste bekendt, er der indimellem forsat uvedkommende personer, som på den ene eller anden måde ulovligt tilegner sig adgang til parkeringskælderområdet.

På EF Havneholmens overvågningssystem har vi registreret at uvedkommende i nogle tilfælde tilegner sig adgang til parkeringsområdet via porten til parkeringskælderen.

Det er et problem, vi alene kan løse sammen med hjælp fra ejere og lejere på Havneholmen, som ved anvendelse af bilporten eller cykeldøren efterfølgende bør afvente observation under lukning af samme, således at uvedkommende ikke blot følger med ind.

Nabohjælp er et af de bedste forebyggende tiltag mod tyverier på Havneholmen.

På Havneholmen er vi så heldigt stillet, at vi grundet et rigtigt godt fællesskab og naboskab kender hinanden på kryds og tværs, og aktuelt kan vi endnu engang hjælpe hinanden ved at opfordre alle til at være opmærksomme på evt. fremmede personer, vi møder i kælderområdet og el. opgange og evt. forespørge vedkommende om deres ærinde.

Samtidig vil vi fra bestyrelsens side gerne gentage vores opfordring til, at ejere og lejere bør undlade at opbevare værdifulde ting eller genstande i kælderrum/pulterrum eller på altaner, der kan tilgås fra vores fællesarealer.

Flere nyheder

Nyhedsoversigten